Evanđelička crkva Njemačke sudjeluje na gay paradama u Berlinu i Stuttgartu!

24 07 2017

EKD PODRŽAVA NAJRADIKALNIJI POBAČAJ I KONTRACEPCIJU   Za one koji ne znaju: Evanđelička crkva Njemačke (EKD), najveća protestantska-luteranska crkva u Njemačkoj odavno je smiješni prirepak Socijaldemokrata i Zelenih. EKD je faktički postala dekršćanizirna sekularana “nevladina organizacija” (ili bolje rečeno pro-vladina organizacija), koja se u svemu slaže sa sekularnom elitom.

Biskupica EKD: anti-bejbi pilule su “dar Božji”

EKD podržava najradikalniji pobačaj i kontracepciju, podržava gay organizcaije, gay brakove, rodnu ideologiju, a ima i pojedinh deklariranih gay svećenika i lezbijskih svećenica.. Sve je moguće u toj crkvi. Biskupica EKD, Margot Kaessman, koja ju je policija prije 7 godina zaustvaila na semaforu, jer je očito bila u pripitom stanju za volanom svog automobila, nakon toga je dala ostavku na mjesto glavnog nadbiskupa EKD-a, ali je još uvijek je ona jedna od najutecajnijih osoba u EKD, miljenica sekularnih i lijevih medija, koja je izjavila da su anti-bejbi pilule “dar Božji”. Mnoge crkve EKD-a ustupale su svoje prostorije za disko i tehno partije i na sve moguće načine se pokušavale dodvoravati sekularnoj javnosti. To su samo neki od brojnih primjera, u što se pretvorila vodeća luteranska crkva.


Nakon što ju je policija zaustavila u teškom pijanstvu, napustila je položaj glavne nadbiskupice, katolički ekvivalent za kardinala… evangelička denominacija postala je dekristjanizirana, jadna provladina organizacija…

Jadno dodvoravanje sekularizaciji: Rezultat – 200 zatvorenih crkava

Međutim sva ta sekularizacija i ljigavo dodvoravanje svima, svemu i svačemu, ništa joj nije pomoglo. Naprotiv, broj vjernika EKD u zadnjih 3 desetljeća drastično je opao, a mnoge crkve su morale zatvoriti, jer su zjapile prazne i nisu se više mogle održavati. Zadnjih godina EKD je zatvorila preko 200 svojih crkava širom Njemačke. Većina od njih, prodane su privatnim investorima, koji su onda u tim crkvama napravili restorane ili disko klubove, ili su prodane Ruskoj i Grčkoj pravoslavnoj cvrkvi, a neke su prodane i islamskoj zajednici, koja je onda u njima napravila džamije. Sve to dodvoravanje svakom duhu vremena i svakom trendu, pri čemu je EKD malo pomalo odbacivala kršćansko učenje, natjerali su mnoge vjernike da napuste EKD i da prelaze u takozvane slobodne crkve, manje evađeličke neovisne crkvene zajednice.

Pokazali da mogu potonuti i dublje od samog dna …

I kada se nakon svih ovih stvari mislilo da je EKD već dotakla dno dna, da ne može gore, glevešine ove Crkve su pokazali da ipak može, da može još gore i da mogu potonuti još dublje i od samog dna.

Naime, službeni predstavnici EKD-a sudjelovali su na nedavnim gay paradama u Berlinu i Suttgartu, sa vlastitim kamionima, koji su bili uključeni u povorke na ulici. O tome su izvjestili svi glavni njemački mediji. Na tim kamionima, predstavnici EKD-a, reklamirali su crkveno vjenčanje za gayeve i lezbe, koje je od prošle godine dopšteno u ovoj Crkvi, i to bez ikakvog ograničenja, gay brak je potpuno izjedančen sa brakom muškarca i žene. Gay parada u Berlinu održana je 22. 7. , dok u Stuttgartu cijela dva tjedna do kraja srpnja traje takozvani gay festival, u okviru kojega je i tamošnja gay parada. Crkvena prelatica (dakle velikodostojnica) EKD-a, Gabriele Arnold je jedna od pokrovitelja te gay parade

‘Crkva’ koja dijeli kondome za ‘kurve i svetice’ na gay pride-u

Prvotno su predstavnici EKD bili planirali da se sa “crkvenog” kamiona na gay povorkama, još bacaju i kondomi, na kojima bi bile napisane Lutherove riječi “za kurve i svetice” i da se dijeli takozvana “krema za lakše kliženje”, odnosno vazelin. Dakle sredstvo koje koriste gayevi, zna se zašto. To je javilo više njemačkih medija, među njima i Frankfuter Allgemeine Zeitung. Glasnogovornici EKD za Berlin i Brandenburg su to demantirali, ali su potvrdili da je istina, da je djeljenje kondoma i vazelina na gay paradama doista bilo planirano, ali se ipak odustalo od toga.

Evanđelička crkva Njemačke i sve ostale evanđeličko-luteranske crkve u sjeverozapadnoj Europu slave ove godine 500.-tu godišnjicu od kada se katolički svećenik Martin Luther pobunio protiv Rima i od kada je započela takozvana “reformacija” i tako nastao protestantizam. Kada su protestanstke crkve u tom procesu “reformacija” jedanput započele sa “reformama”, onda te “reforme” nikad nisu prestale do danas i ne poznaju granice, tako da reforme idu do faktičkog samoukinuća i potpune propasti Evanđeličke crkve (B. Karlo)

Izvor: croative.net

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: