Od 1. avgusta talgo voz na relaciji Sarajevo – Banjaluka!

23 07 2017

Od 1. avgusta na Željeznicama Republike Srpske biće u primjeni izmijenjeni red vožnje, a novost u saobraćanju vozova na prugama Željeznica RS je talgo voz koji će, umjesto relacije Sarajevo – Doboj, od prvog avgusta saobraćati na relaciji Sarajevo – Doboj – Banjaluka.

Kako je najavljeno, brzi voz će saobraćati dolaskom i polaskom iz stanice Doboj u 18:58/19:03 časova, stanice Stanari 19.26/19.27 i dolaskom u stanicu Banjaluka u 20:31 čas.

Za talgo vozove obavezna je rezervacija uz voznu kartu za sve putnike, čija cijena iznosi jednu KM.

Takođe, izmjene i dopune u redu vožnje Željeznica RS odnose se i na relaciju Doboj – Petrovo Novo, gdje od 1. avgusta 2017. godine putnički voz saobraća na relaciji Doboj – Tuzla s polaskom iz Doboja u 19:28 sati i dolaskom u Tuzlu u 21:04 sati.

Voz koji saobraća na relaciji Petrovo Novo – Doboj od 2. avgusta saobraćaće na relaciji Tuzla – Doboj sa polaskom iz Tuzle u 04:52 i dolaskom u stanicu Doboj u 06:28 časova.

U važećem redu vožnje od 1. avgusta otkazuje se voz na relaciji Petrovo Novo – Doboj s polaskom iz stanice Petrovo Novo u 20:28, a od 2. avgusta i voz na relaciji Doboj – Petrovo Novo s polaskom iz stanice Doboj u 04:38 časova.

Izmjene i dopune reda vožnje Željeznica Republike Srpske, kako je saopšteno, dogovorene su sa Željeznicama Federacije BiH uz saglasnost Vlade RS.

 

Izvor: Klix.ba

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: