Zapanjujući znanstveni dokaz: Vanzemaljci su i dalje među nama…

5 07 2017

Nova genetska studija ukazuje na to da su egipatski faraoni bili podvrgnuti namjernoj genetskoj manipulaciji od strane tehnološki napredne civilizacije.

Nešto najšokantnije jeste da postoje pojedinci, izravni potomci drevnih Egipćana, koji i dalje posjeduju izvanzemaljske gene u svojim genom i nalaze su tu među nama.
Ova studija će dovesti do paradigmalne promjene bez presedana. Ako su vanzemaljci zaista bili umiješani u živote najmoćnijih pojedinaca prije nekoliko tisuća godina, zašto ne bi mogli jednog dana da se vrate? Možda nikada nisu ni otišli.

Neki bi to nazvali definitivnim dokazom da graditelji piramida imaju najjaču konekciju sa bićima koja potječu iz nekog drugog dijela svemira.

Stewart Fleishman, asistent komparativne genomike na švicarskom sveučilištu u Kairu, zajedno sa svojim timom je nedavno objavio rezultate sedmogodišnje studije koja je mapirala genome 9 drevnih egipatskih faraona. Ukoliko je njihovo otkriće točno, povijest je bila mnogo drugačija nego što zamišljamo.

Fleishman i njegov tim su podvrgli uzorke drevne DNK procesu koji se zove Lančana reakcija polimeraze (PCR). U polju molekularne biologije, ova tehnika se često koristi za replikovanje i umnažanje DNK, omogućujući znanstvenicima da dođu do jasne slike nečijeg genetičkog otiska.

Osam od devet uzoraka je dalo zanimljive, ali tipične rezultate. Deveti uzorak je pripadao Akenatenu, enigmatskom faraonu iz razdoblja 14. stoljeća prije Krista i ocu Tutankamona.

Mali komad dehidriranog moždanog tkiva je bio izvor uzorka DNK, a test je ponovljen pomoću koštanog tkiva i dobiveni su isti rezultati.

Jedan od krivaca za sve to je bio gen po imenu CXPAC-5, koji je odgovoran za rast moždane kore.

Povećana aktivnost u Akenatenovom genomu ukazuje na to da je on imao veći kranijalni kapacitet jer je imao veću moždanu koru. Ipak, kakva mutacija bi uzrokovala rast ljudskog mozga? Tek trebamo otkriti takvu tehniku ​​iako već godinama dolazimo do novih otkrića u području genetike.

Da li bi ovaj dokaz star 3.300 godina mogao nas uputi na drevnu genetsku manipulaciju? Jesu li to učinila napredna vanzemaljska bića?

Profesor Fleishman objašnjava:

“Telomeraza (genetski enzim) se troši samo u dva procesa: za vrijeme ekstremnog starenja i ekstremne mutacije. Genetski i arheološki podaci ukazuju na to da je Amenotep IV ili Akenaten živio 45 godina. To nije ni blizu dovoljno da se potroši sva hromozomalna telomeraza, što ostavlja samo jedno nevjerojatno, ali moguće objašnjenje.

Ovu hipotezu podržava činjenica da je analiza elektronskim mikroskopom otkrila znakove nukleotidnog cicatriksa, što je znak da je došlo do iscjelivanja heliksa DNK nakon što je izložen jakim mutagenima “.

Da li to znači da je Akenaten, jedan od najmisterioznijih faraona drevnog Egipta, bio podvrgnut genetskoj modifikaciji u svom životu? Ako ništa drugo, ovi navodi podržavaju teoriju da su drevni izvanzemaljci nekada posjetili civilizaciju koja je živjela na obroncima rijeke Nil.
Još jedan interesantan dokaz podržava ovu hipotezu, a to su mikroskopske fotografije koštanog tkiva iz lubanje Akenatena i mumije koja je stara isto toliko.

Uočeno je da je koštano tkivo iz lubanje Akenatena gušće i mnogo drugačije kada se dodatno uveća. Da li to može ukazivati ​​na povećani moždani razvoj?

“Ovo je u najmanju ruku uzbudljivo otkriće”, rekao je Flajšman novinarima. “Moj tim i ja smo predali radove na recenziju i uradili smo ispitivanja dovoljno puta da bismo bili potpuno uvjereni da nismo pogriješili.

Ne znam točno kako bi naša otkrića mogla utjecati na znanstvenu zajednicu, ali vjerujemo da će je barem uputiti u pravcu koji je odbačen prije nekoliko desetljeća “.

Ova studija će dovesti do paradigmalne promjene bez presedana. Ako su vanzemaljci zaista bili umiješani u živote najmoćnijih pojedinaca prije nekoliko tisuća godina, zašto ne bi mogli jednog dana da se vrate? Možda nikada nisu ni otišli.
Nešto najšokantnije jeste da postoje pojedinci, izravni potomci drevnih Egipćana, koji i dalje posjeduju izvanzemaljske gene u svojim genom.

Izvor: Webtribune.rs / Croative. net


Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: