PORTAL VRIJEDAN POMENA: ‘MAHALLA.BA’

8 06 2017


Fojnica

Piše: Hamdo Čamo

S vremena na vrijeme i „virtualno prošetam Bosnom i Hercegovinom“ da se nadišem mirisa koje sam nedavno ostavio iza sebe. Uživajući u portalima koji šire istinu o ljepotama Bosne i Hercegovine, mada siromašnoj državi a zapravo bogatoj zemlji – po preporuci prijatelja posjetio sam portal „Mahalla.ba“, koji zbog ljepote sadržaja, barem u trenucima ‘opuštenosti pregledavanja izloga’, odudara od prosječnosti mase domaćih portala.

Prije svega, sadržaji iz svakodnevnog života, lokalno objedinjeni i tematski raspoređeni plijene preglednošću slika jasne i solidne rezolucije. Omiljena tema – domovine i priroda – bliješti u ozračju naslova „Prokoško jezero – mamac za turiste“. Mladi danas, tematika napuštanja domovine ugrađene u vremenu i prostoru, s društveno-sociološkog aspketa opisuje njihove sve učestalije odluke kroz naslov „Fojnicu napušta još 150 osoba mlađe dobi“. Tokom mjeseca Ramazana pedagoški obrađena je i tema ideološkog  uticaja vehabija. Upravo zbog izbora tema i preglednosti portala i moja veb-stranica u Švicarskoj (www.camo.ch) danas je bogatija za jedan link koji vodi u Mahallu do finog kutka domovine.

Ukoliko želite sami da se uvjerite i pogledate, posjetite “Mahalla.ba“. Nadam se da ćete i vi uživati u kvaliteti sadržaja kojima portal „Mahalla.ba“ na ovakav način svojim brojnim posjetiteljima iskazuje poštovanje vrijedno divljenja.

08.06.2017

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: