Iz Ciklusa “Nas Kamber Voli Najviše”, Izdvajamo: “SURADNJA” U LIKVIDACIJI NEPODOBNIH

18 05 2017

Kamberovo porodično glasilo INMEDIA, koja služi isključivo za potrebe porodice Kamber, a koje se finansira iz budžeta Općine Sanski Most, objavilo je Kamberovo “Saopćenje za javnost”, sa potpisima predsjednika boračkih udruženja, koje je Asim Kamber ustoličio i koje finansira, isključivo za svoje potrebe !
Saopćenje ima zadatak da čuva “LIK i DJELO” hrvatske špijunske pozicije u Bosni, Asima Kambera i njegove supruge Zerine, ratne sekretarice Gojka Šuška, iz perioda hrvatske agresije na Bosnu i Hercegovinu.

U pismu se navodi iznimno dobra suradnja sa “Organom vlasti”.

Kakav je Asim Kamber “organ”, polni ?

S obzirom da je prešućen oblik “suradnje” Asimovih boračkih vodja, brutalnih prema suborcima, nužno je navesti kako je borac, ratni vojni invalid i zbog rata težak bubrežni bolesnik, Brane Lasić preminuo od te “suradnje”.

 

 

 

Naime,

bila je to “suradnja” koja je Brani Lasiću, članu boračkih udruženja, isključila struju, za dug od 130 KM, za koji nije ni znao, pred sam Branin BOŽIĆ.
Struju su mu isključili dok je bio u prijedorskoj bolnici na dijalizi bubrega, jer ih je bilo sramota da borcu, ratnom vojnom invalidu, teškom bubrežnom bolesniku, isključe struju pred njim!

Zbog takve “suradnje” boračkih vodja i Kamberovih UHLJUBA, sa Kamberom, Branko Lasić je umro, a da mu oni nisu htjeli pomoći!
Vratiti se zimi sa dijalize bubrega u Prijedoru i pronaći mračan stan, bez mogućnosti da se opere toplom vodom, suradnja je najobičnijih ubica i prodanih duša.

Zbog najave dolaska velikog broja gradjana USK-a i BiH, boračka udruženja su na veoma smješan način pokušala amortiziovati bjes izmanipulisanih i terorisanih gradjana, nagovjestavajući im kako nadolazi RAMAZAN, a eto, nije lijepo se okupljati i protestovati uz ramazan.

Upravo ova konotacija nedvosmisleno podsjeća na Asima Kambera i njegovu odbranu u sudskom procesu, na kojem se tužitelju branio riječima i molio ga:”Nije lijepo da se kao muslimani povlačimo po sudovima i to pred sami RAMAZAN.”

Kamber je taj sudski proces, radi klevete, manipulacije lažima i vrijedjanja, glat izgubio i nije ga spasilo ni prividno okretanje vjeri!

“Suradnja” u likvidaciji nepodobnih se nastavlja !

Ovim potpisima, uhljeba sa čelnih pozicija boračkih organizacija, ima za cilj očistiti prostor oko glavnog imama Sanskog Mosta, magistra Huseina ef. Kovačevića, kako bi se što lakše nad njim izvršila EGZEKUCIJA !

Boračke vodje, koje su se u ratu borile najviše za svoju slobodu i za slobodu svojih porodica, umislile su da su se borile za pravo na Kamberove egzekucije i likvidacije nad drugim, nepodobnim, a i nad onim siromašnim i nemoćnima.

Sramna izdaja ljudskosti !

Pripremio: Jasmin Mayor

UDRUŽENJE GRAĐANA ZA BOLJI SANSKI MOST

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: