Tahir Pervan,urednik dzezara: Radončićev politički kraj je vrlo blizu i zato ga se treba čuvati!

15 04 2017


Tahir Pervan

Nisam imao namjeru reagirati na Radončićeve naručene bljuvotine koje, kako i sami možete vidjeti iz skeniranog teksta, govore najviše o primitivnim piskaralima Fahrudina Radončića, ali i o samom Radončiću čiji cilj očito nisam ja nego jedan politički pokret čije ime ne želim da dovodim u vezu sa novinarskim primitivcima koje plaća ovaj čovjek. Ne želim objašnjavati bljuvotine ali želim poručiti Radončiću da je prošlo vrijeme svih “avazovih ubistava” i da taj stranački bilten,baš kao i on lično,polako ali sigurno postaju beznačajni medijski i politički faktor u Bosni i Hercegovini.

Naime, Radončić u svojim poslednjim intervjuima, ali i sličnim pljuvanjima nas bosanskohercegovačkih patriota koje narod voli i poštuje, pokušava prikriti drastičan pad političke i medijske popularnosti, kako svoje tako i popularnosti stranačkog biltena u kome, kako i sami možete vidjeti, ima svega a najmanje profesionalnog i odgovornog novinarstva.

Naravno da neću biti kao on i pljuvati po njemu kako je to on i želio isprovocirati današnjim primitivnim pljuvanjem po mojoj malenkosti. Radončić je očito izgubio kompas i,kako smo to nedavno imali priliku vidjeti u jednom njegovom TV nastupu,primitivno laže,ali i,kako je to već javnost primijetila, izmišlja ratne zasluge i bezimene šehide u svojoj  ne baš brojnoj porodici.

Uglavnom,njegovo  “ratovanje” u Sarajevu svodi se na puko konobarisanje u štabu Armije BIH gdje je “s keceljom” služio i pravio kafe ratnim komandantima čija imena ne želim spominjati.Javna je tajna da je Radončić osim konobarisanja krao vojne i povjerljive dokumente sa radnih stolova koji bi u poslijepodnevnim satima najčešće ostajali prazni.To sam lično slušao iz usta istih tih komandanata ali i drugog osoblja koje je radilo u štabu ABiH…Posebna je priča kako je ta “kreatura kosovca” završila uopće u štabu komandanta  armije…

I da neduljim, postavljam mu javno nekoliko pitanja o kojima svakako mora razmišljati.

Kao prvo zašto njegov bilten nije detaljno nikada pisao o već “legendarnim ubistvima” Ugljena, Ćele, Torlakovića… i zašto danas,mnogo vremena poslije, tuđe tekstove panično potura javnosti u medijskom čudovištu koje se zove Avaz?

Kao drugo,šta Radončić zna o jedanaest paleta iračkih dinara i o njihovom transportu iz jedne luke na Jadranu preko BiH,Crne Gore i Albanije u Švajcarsku?

Treće, šta Fahro zna o ubistvu Joze Leutara i nestalim dokumentima iz njegove torbe. Koga su se sve ticali “Jozini dokumenti” i je li u njima bilo i njegovo ime?

Dakle, da zaključim, radi se o vrlo konfliktnoj osobi, osvetoljubivoj, krvožednoj, dvoličnoj i očito osobi otrovanoj mržnjom spram Bosne i Hercegovine i Bošnjaka…

Izvor: Dzezar.com,
15.04.2017.

 

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: