Zasjeda Vijeće ministara: Sporazum o pitanjima sukcesije bivše SFRJ za 2016. na dnevnom redu

12 04 2017

Vijeće ministara BiH danas će na sjednici razmatrati Prijedlog odluke o stavljanju izvan snage Odluke o načinu i postupku ostvarivanja prava na naknadu za vrijeme produženog radnopravnog statusa izabranih osoba i imenovanih dužnosnika u institucijama Bosne i Hercegovine.

Između ostalog, bit će razmatrana i Informacija o aktivnostima na provedbi Sporazuma o pitanjima sukcesije bivše SFRJ za 2016. godinu, Informacija o implementaciji „Perspektiva“ programa tranzicije i zbrinjavanja otpuštenog personala i implementaciji politike zaštite mentalnog zdravlja i psihosocijalne asistencije u Ministarstvu odbrane Bosne i Hercegovine i Oružanim snagama Bosne i Hercegovine u 2016. godini te Ocjena opravdanosti sudjelovanja pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine u misiji obuke Europske unije u Srednjoafričkoj Republici.

Razmatrat će se i Prijedlog odluke o utvrđivanju visine novčane naknade za rad članova i sekretara Komiteta za upravljanje zračnim prostorom Bosne i Hercegovine.

Ministri će pred sobom imati i Informaciju o načinu organiziranja redakture prijevoda odgovora na Upitnik Evropske komisije, piše NAP.

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: