Šepić: SDA nije učinila ništa za Krajinu a nisam ni ja dok sam bio u SDA

11 04 2017

Poslanik Predstavničkog doma Parlamenta BiH Senad Šepić gostovao je sinoć u emisiji “Pošteno” urednice Duške Jurišić, gdje je otvoreno kritizirao rad rukovodstva stranke na čelu sa Bakirom Izetbegovićem, prognozirajući izborni neuspjeh te stranke na izborima 2018. godine.

Senad Šepić je kazao kako su nakon posljednjeg Kongresa SDA na scenu u SDA, koju vodi Bakir Izetbegović, stupili samo bliski srodnici, supruge, familija i poslušnici dok se svi ostali uklanjanju najrigidnijim metodama.
– Ne dozvoljavam da me ovakav predsjednik i ovakvo rukovodstvo Stranke predstavljaju. Stranka demokratske akcije nije učinila ništa za Krajinu a nisam ni ja dok sam bio u SDA . Međutim, za poslušnike koji su na Kongresu stranke krali glasove našla su se mjesta. Liepo smo vidjeli kako gradu glasove, a jedan od njih je danas premijer Unsko-sanskog kantona, kazao je Šepić u jednom trenutku.
Nadalje, Šepić je dodao da je nezamislivo da ne postoji formalna odluka organa SDA o isključenju čovjeka koji je organizirao napad na zamjenika predsjednika Stranke i čovjeku koji je prijetio Ahmetovićevoj porodici.
Prema Šepiću, građanima BiH je potrebna zdrava alternativa, te je najavio “novi politički projekt”, ali je naglasio da se ne radi o klasičnoj stranci.
Izvor: FTV

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: