Kolinda otišla u Kanadu, pa ispalila žešću glupost o toj zemlji

23 11 2016
Foto: FaH

Foto: FaH

 

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar Kitarović opet se osramotila svojim izjavama. Ovoga puta, predsjednici je bilo teško pročitati čak i tekst Wikipedije o zemlji u koju dolazi, pa je ‘ispalila’ da Kanada ima manjak prirodnih bogatstava.

“Vidjela sam kako se kroz tehnologiju mogu realizirati ideje koje daju veliki poticaj gospodarstvu’, rekla je predsjednica i dodala kako je Kanada, bez obzira na nedostatak prirodnih resursa, stvorila uvjete za ostanak svojih i dolazak mladih iz cijeloga svijeta”, prenijela je jučer Hina izjavu predsjednice Kolinde.

“Nedostatak prirodnih resursa” od tričavih 33,2 trilijuna američkih dolara

Da predsjednica nema pojma o čemu govori, dokazuje i ljestvica Business Insidera koja je Kanadu po prirodnim bogatstvima (nafta, zemni plin, zlato, uran…) smjestila na četvrto mjesto u svijetu. Vrijednost kanadskih prirodnih bogatstava je procijenjena na 33,2 trilijuna američkih dolara.

Ako predsjednica i ne čita Business Insider, mogla je barem dvanaestosatni prekooceanski put skratiti čitanjem pokojeg teksta o zemlji u koju dolazi, pa makar članak s Wikipedije.

Da su predsjednica ili njeni savjetnici koji je prate u stopu otvoriti Wikipediju, otkrili bi da “temelj gospodarstva (Kanade, op.a.) čine velika prirodna bogatstva i trgovina posebice sa SAD-om.”

index.hr

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: