Izetbegović: Šepić živi bolje nego najbolji branioci, akademici i pisci u BiH, SDA mu je sve dala

21 11 2016

Kada jedan mladi čovjek sa 35 godina je postigne takav komfor, takav stan, takvu društvenu poziciju, takvu plaću, takvu mogućnost da putuje po svijetu, takvu mogućnost da priča šta god hoće, on počne da iznosi takve tvrdnje i da govori da treba neka bolja SDA, pa za njega nikada bolje stranke, koja će mu to omogućiti, neće biti” – kazao je predsjednik SDA na sve češće optužbe od strane zastupnika SDA Senada Šepića koji u javnosti zagovara “Bolju SDA”.

senad_sepic_-_radna_foto_0

“On sa svojih 35 godina živi u ovom centru BiH u koji je došao, bolje nego najbolji branioci zemlje, akademici, pisci, dobitnici nagrada za film i režiju, sportisti…I njemu ovakva stranka ne valja, treba bolja i vjerovatno će bolju i potražiti” – poručio je Izetbegoviću Šepiću.

Mlađahni Senad Šepić je, prema sazanjima BNN-a, bio stipendista SDA koja je itekako pomogla čak i njegovo školovanje. Cijelih osam godina bio je član Predsjedništva SDA. Potom je pet godina sjedio u Parlamentu Federacije BiH, a zatim je bio i zamjenik ministra civilnih poslova BiH u Vijeću ministara BiH odakle je, itekako, mogao ispraviti krive politike SDA kojih se sjetio tek danas kada su mu opale “akcije” unutar SDA-ove strukture.

Inače, Šepić je posljednjih 6 godina u Parlamentu BiH, Kada završi ovaj mandat u državnom paralamentu imat će ukupno 8 godina staža u ovoj bh.instituciji te će ukupno imati staž od 16 godina na budžetskim jaslama koje je dobio preko SDA.

Budući da je rođen 1977.godine Šepić je, dakle, od svoje 25 godine na vrhunskim platama i budžetskim jaslama Šepić je od medresalije iz Krajine, danas vlasnik stana od 270.000KM, zemljišta od 17.000KM te dva auta u vrijednosti oko 50.000KM i kritičar je SDA koja je zaista kriva jer godinama iznjedruje razne šepiće koji naplaćuju svoje “dušebrižništvo” dok država tone.

Izvor: BNN.BA
Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: