Plenković: Zahvaljujem Gotovini i vjerujem da će svi od njega imati vrlo veliku korist. Krstičević: Dobro nam došli generale!

17 11 2016

POSEBNI SAVJETNIK

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

‘Želja mi je nastaviti poticati angažiranje bivših profesionalnih vojnika i časnika koji su pomogli u stvaranju naše Domovine te zasigurno mogu značajno doprinijeti i održavanju nacionalne sigurnosti’,napisao je ministar Krstičević u svojoj objavi na Facebooku.

Ministar obrane Damir Krstičević objavio je na svom Facebooku status u kojem je obavijestio da je premijer Andrej Plenkovićpotpisao rješenje kojim generala Antu Gotovinu imenuje njegovim posebnim savjetnikom. U Vukovaru je imenovanje komentirao i premijer Andrej Plenković koji je rekao da mu je drago što je Gotovina spremno ponudio svoje znanje i iskustvo da pomogne.

Velika mi je čast i zadovoljstvo, dragi prijatelji, podijeliti sa vama da je na današnjoj sjednici Vlada Republike Hrvatske u Vukovaru, premijer Andrej Plenković potpisao rješenje kojim generala Antu Gotovinu imenuje posebnim savjetnikom ministra obrane RH. Iznimno mi je drago što je moj veliki prijatelj i naš heroj pristao na moj prijedlog i spomenuti angažman te sam uvjeren da će General svojim znanjima i sposobnostima značajno doprinijeti nacionalnoj sigurnosti i razvoju Oružanih snaga. Želja mi je nastaviti poticati angažiranje bivših profesionalnih vojnika i časnika koji su pomogli u stvaranju naše Domovine te zasigurno mogu značajno doprinijeti i održavanju nacionalne sigurnosti!
Dobro nam došli Generale!”, napisao je Krstičević u objavi.

Plenković: Spremno je ponudio svoje znanje i iskustvo

I sam premijer je novinarima komentirao Gotovinino imenovanje nakon sjednice Vlade koja se danas održala u Vukovaru. “Drago mi je da je inače kvalitetna suradnja između generala i ministra rezultirala dogovorom, i da je Gotovina spremno ponudio svoje znanje i iskustvo da pomogne”, rekao je Plenković javlja N1.

“On svojim ugledom i jasnim stavovima o ključnom prioritetu, a to je hrvatska budućnost, može pomoći u svim aktivnostima koje će ministar obrane poduzimati u domovinskoj i u nacionalnoj sigurnosti, i pomoći mu svojim savjetom u izazovima koji su zahtjevni za Hrvatsku i naše okruženje”, kaže premijer.

“Zahvaljujem mu i vjerujem da će svi od njega imati vrlo veliku korist”, rekao je Plenković.

gt39486394

Vecernji.hr

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: