VIKILIKS POTVRDIO: Američka vojska dovela Trampa na vlast, kako bi se izbegao 3. Svetski rat!

16 11 2016

5rthuzr6z

Umesto Hilari Klinton, zaoštravanja odnosa s Rusijom i izbijanja trećeg svetskog rata, u Belu kuću bi sada trebalo da uđe Donald Tramp.

On u Belu kuću ulazi pre svega zahvaljujući podršci koju je dobio od preko 200 penzionisanih generala i admirala američke vojske, koji su i te kako uticali na to da kandidat republikanac postane novi predsednik SAD.

I sam Tramp se u svom govoru pre svega zahvalio generalima Flinu i Kelogu. Za razliku od Hilari, koja je na svojoj strani imala ceo političko-ekonomski establišment, Tramp je iza sebe „imao vojsku”, odnosno iskusne vojne obaveštajce koji su pomoću svojih starih veza uspeli da izguraju njegovu pobedu.

Naime, general Majk Flin je bio na čelu vojne obaveštajne službe u periodu od 2012. do 2014, kada je i penzionisan, a izgleda da će upravo on biti specijalni predsednikov čovek za saradnju sa Vladimirom Putinom.

Flin je prošle godine boravio u Moskvi na gala večeri povodom godišnjice ruske televizije RT i nema sumnje da će on biti zadužen za „spuštanje temperature” između Vašingtona i Moskve, a interesantno je da se na snimcima sa konvencija republikanaca jasno može videti kako Flin skandira: „Zatvorite je”, misleći pritom na Hilari Klinton.

General Džozef Kelog je vijetnamski veteran i takođe spada među Trampove savetnike kada je reč o spoljnoj politici i nacionalnoj bezbednosti, i u više navrata je oštro kritikovao Hilari Klinton jer je javno pričala o tome „kakva je procedura za nuklearni odgovor SAD u slučaju napada”.

Nije zato čudno što se juče povodom Trampove pobede oglasio i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg, koji je upozorio Trampa na posledice raspada Alijanse, jer je budući američki predsednik tokom svoje kampanje NATO nazvao zastarelom organizacijom.

Ovo je delimično potvrdio i Wikileaks, dok je njegov osnivač Žulijan Asanž napomenuo i pre dva meseca, da bi Hilari Klinton izazvala Treći svetski rat, jer želi da opravda nasilje na Bliskom istoku, koje je sprovođeno zbog trgovine naftom.

izvor(i): ALO / SPUTNIK,
16.11.2016

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: