Državo, neka ti je na sramotu! Najveća sramota 2016. godine prošla nekažnjeno!

16 11 2016

sr-800x370

Disciplinska komisija NS/FS BiH zasjedala je danas i izrekla kazne za nekoliko klubova. Najteže je prošao Zrinjski koji mora platiti 4.500 KM, a nevjerovatna je činjenica da je FK Kozara prošao bez kazne.

U okviru 1/8 finala Kupa BiH u Gradišci, Kozara je dočekala Sarajevo koje je slavilo ubjedljivu pobjedu. Rezultat od 0:5 za Sarajevo bio je u drugom planu utakmice, koju su obilježili domaći navijači.

Naime, navijači Kozare u trenutku kada je Sarajevo povelo s 0:1, skandirali su ime ratnog zločinca Ratka Mladića, kao i “Nož, žica, Srebrenica”.

Disciplinska komisija NS/FS BiH pod predsjedavanjem Gorana Kosorića danas je kaznila premijerligaše za nekoliko propusta u organizaciji utakmice i za nekoliko upaljenih baklji. Sa druge strane veličanje ratnog zločinca i vrijeđanje Srebrenice je prošlo nekažnjeno.

Skandalozan transparent koji se pojavio na utakmici u Grčkoj na utakmici naše reprezentacije i domaćina bila je udarna vijest u čitavoj Evropi, dok iste takve stvari u Bosni i Hercegovini prolaze nekažnjeno!

/Sport Centar/

bh-info.com

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: