Bosanski proizvodi u centru pažnje: Kotlovi i pelet iz Gračanice na prestižnom tajvanskom sajmu

9 11 2016

JOŠ JEDNA USPJEŠNA PRIČA IZ BIH

b5818748d-87e0-444d-b9cd-15210a0a0a66-kovan-taiwan-02-preview

Inovativna kompanija Kovan M.I. iz Gračanice stekla je značajne kontakte za ostvarivanje poslovne saradnje i na ovom trzištu, a poznato je da se njihovi kotlovi i visokokvalitetni pelet izrađeni po savremenim standardima, već izvoze u trinaest zemalja Evrope

Na nedavno završenom prestižnom privrednom sajmu „Taiwan International Green Industries Show“ u tajvanskom glavnom gradu Taipei, značajnu pažnju posjetitelja izazvali su bh. proizvodi EKOLINE KOVAN za ekološko zagrijavanje prostorija kompanije Kovan M.I. doo iz Gračanice.

Na ovom velikom trodnevnom sajmu koji je prevashodno fokusiran na energiju vjetra, pametnu mrežu, LED rasvjetu, energiju iz biomase, štediva i električna vozila, kao i ostalu savremenu ekološku opremu i materijale, kotlovi iz Gračanice su bili posebna atrakcija iz razloga što ovakav sistem zagrijavanja dosada nije bio poznat na ovom trzištu.

 

h58187494-b594-43f6-8064-15210a0a0a66-kovan-taiwan-03-previeworg
Inovativna kompanija Kovan M.I. iz Gračanice stekla je značajne kontakteza ostvarivanje poslovne saradnje i na ovom trzištu, a poznato je da se njihovi kotlovi i visokokvalitetni pelet izrađeni po savremenim standardima, već izvoze u trinaest zemalja Evrope.

– Ponosni smo što su proizvodi EKOLINE KOVAN izazvali veliku pažnju na sajmu koji ugošćuje oko 300 kompanija iz cijelog svijeta. Proizvodi za ekološko zagrijavanje prostorija su prepoznat proizvod budućnosti u zapadnom svijetu, a velika nam je čast da je upravo naša kompanija svojim proizvodima ukazala na ovu tehnologiju i na Dalekom istoku, izjavio je generalni direktor kompanije Kovan M.I. Said Karalić.

 

g58187485-c024-48b0-9360-14190a0a0a66-kovan-taiwan-01-previeworg

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: