Saborski zastupnik Pernar: Hrvati iz BiH se trebaju okretati Sarajevu, a ne Zagrebu

5 11 2016

FACE TV

Ivan Pernar, Foto: Facebook

Ivan Pernar, Foto: Facebook

 

Žao mi je što političari u BiH ne rješavaju probleme u zemlji, već okrivljuju druge narode – poručio je zastupnik u Saboru Hrvatske Ivan Pernar, gostujući u subotu navečer kod Senada Hadžifejzovića u Centralnom dnevniku na FACE TV, prenosi NAP.

Govoreći o politici u BiH i regionu, Pernar je rekao da je HDZ doprinio tome da se Hrvati iseljavaju ne samo iz BiH, već i iz Hrvatske, pa mu nije jasno zbog čega bosanski Hrvati misle da mogu rješenje za svoje probleme dobiti u Hrvatskoj.

– HDZ nije u stanju pomoći ni Hrvatima u Hrvatskoj. Ekonomski uništavaju Hrvatsku. A onda se Hrvati iz BiH nadaju da će im Hrvatska pomoći. Ja im kažem da rješenje za probleme trebaju tražiti u Sarajevu, a ne u Zagrebu, jer HDZ ne može pomoći ni Hrvatima u Hrvatskoj. Čak da Hrvatska i želi riješiti probleme Hrvata iz BiH, to ne može učiniti – rekao je Pernar. On smatra da Hrvati u BiH, kao i Srbi i Bošnjaci moraju pružiti ruke jedni prema drugima, i krenuti u gradnju zemlje.

– Nažalost, to je ono što političari izbjegavaju. A, sve dok se narodi ne dogovore, skupa će propadati – smatra Pernar, prenosi NAP.

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: