KO IMA SJEME, IMA ŽIVOT: Nacistički Bayer kupuje sotonski Monsanto – završni udarac hemijskog pakla!

28 05 2016

sjeme-zla_compressed

Svo zlo na jednom mjestu, krasno…

Nacistički stvorena njemačka kompanija Bayer – čiji je bivši predsjednik Fritz ter Meer služio zatvorsku kaznu za zločin protiv čovječnosti – želi kupiti Monsanto za 42 milijarde dolara, prenosi Bloomberg.

Ako to uspije, vrijednost preuzimanja mogla bi biti veća od 42 milijarde dolara, a i ovako sotonizirani Monsato bio bi pod kontrolom ubojite kemijske tvrtke zasnovane na nacističkoj znanosti i zločinu protiv čovječnosti.

Dr. Fritz ter Meer koji je bio izravno uključen u razvoj plina koji je ubio milijune Židova, osuđen je na sedam godina zatvora, ali je pušten nakon četiri godine zbog intervencije Rockefellera i J.J. McCloya Visokog povjerenika za Njemačku iz SAD-a. Tako se Fritz ter Meer, kriv za genocid i zločine protiv čovječnosti, vratio na posao u Bayer, gdje je služio kao predsjednik više od 10 godina, sve do 1961. godine.

Taj isti ter Meer, osuđeni nacistički ratni zločinac, postao je jedan od inicijatora Komisije Codex Alimentariusa 1962. godine, tijela koje je osnovano 1961. od strane UN-a tj. FAO-a (organizacije UN za poljoprivredu i hranu). Ovom projektu pridružila se također WHO (Svjetska zdravstvena organizacija također pod patronatom UN).

Sada, prema Bloomberg.com, Bayer istražuje potencijalnu ponudu za američkog konkurenta Monsanto kako bi stvorili najveću svjetsku tvrtku dobavljača sjemena i poljoprivrednih kemikalija.

Bloomberg čini se slavi ideju kombiniranja i spajanja nacističkog zla sa sotonskom smrti i uništenjem Monsantom, objašnjavajući kako bi to bila veličanstvena kombinacija – lijekovi, andoli, sjeme (tko ima sjeme, ima život) kemikalije, pseticidi – sve u rukama jedne korporacije koja je gle slučaja bila glavni ubojica u nacističkoj Njemačkoj.

Sprema li se elita na istu stvar, s obzirom na to da će im opet trebati neka sredstva za logore budućnosti, a da je dizajn Novog svjetskog poretka precrtani nacistički projekt…Ne brinite, to je samo teorija urote, sigurno na s ne planiraju ‘pobiti’, u pitanju je vjerojatno samo dobar posao! Aha.


Dnevno.hr,
Autor: Zrinka Kasapić 

Advertisements

Akcije

Informacije

One response

10 06 2017

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: