Majke ubijenih o ulozi Alije Izetbegovića u ratu protiv R.BiH – (Bosanska deklaracija)

15 06 2013

 

 

Posljednji predsjednik Republike BiH, potpisnik i politički otac tzv. republike srpske često predstavljan kao “prvi predsjednik” je od Lisabona do “Dejtona” svjesno, kao pravnik kršio pravnu svetinju – normu o zabrani prihvatanja prijetnje, ucjene čak do priznavanja rezultata genocida. Ovoj majci iz Srebrenice je očito jasnije nego Izetbegovićevim dejtonskim “expertima”, (na čelu sa Kasimom Trnkom i prof. Ibrahiagićem) , da je osnovni smisao prava i pravde u oduzimanju zločincima prava na uživanje u rezultatima zločina, odnosno tzv. RS. odnosno, kao poruka da će svaki zločin biti tužen.

Ipak, bošnjačke političke ubice njene djece su slijedili “velike misli” Izetbegovića koje su pozivale zločince u akciju kao što je ona Izetbegovićeva velika misao “potpisat ćemo ako budemo morali” što je jasna poruka zločincima da da če im se svaki zločin isplatiti. Nakon svega, jedina nada za pravdu je u verificiranju RS i “Dejtona” kao ništavnog rezultata zločina i ništavnog po osnovu tada važećeg Ustava Republike BiH, člana 155 (157) Ustava koji dejtonske potpise smatra teškim i kažnjivim krivicnim djelom veleizdaje. Takve potpise Bečka Konvencija o pravu ugovora 1969. (jedini referentni zakon za tumačenje “Dejtona’) smatra ništavnim potpisima i iste govore po tom snovu ništavnim.

To je upravo uradila ova majka ali i Svjetski sud prava u Hagu (a ne samo bezvrijedni “ad-hoc” i privremeni krivični Tribunal u Hagu). Tribunal je napravljen na još jednoj “velikoj misli” , Izetbegovićevoj lažnoj dilemi “nema loših naroda imaju samo loši pojedinci”. Ta misao o smrti Bosne i hiljada Bosanaca ponavljana neprekidno tokom genocida u BiH kao izraz Izetbegovićeve nevjerojatne neupućenima želje da pomogne velikosrpskom projektu. Naravno, da je tačno da nema loših naroda nego imaju samo loši pojedinci, ali dilema je lažna jer postoje i loše države (entiteti) kao što je “srpski treći rajh” ili RS u dejtonskoj BiH, i postoji naravno SUD za njih – kao sud za loše države a ne samo za loše pojedince. Taj Sud je upravo Izetbegović uporno sakrivao od Bošnjaka, a to je Svjetski Sud Pravde u Hagu.

Konačno je, nakon ogromne borbe za očuvanje tužbe i presudio protiv RS u tužbi za genocid i time učinio Dejtonski ugovor osporivim a Ustav (anex ugovora) ništavnim kao pravni osnov tzv. republike srpske. (pogledati priloge prof. Francis Boyl na You-tube). Za razliku od korumpirnih pravnika, novinarčića i “ozbiljnih” dejtonskih političara ovoj Majci Srebrenice, Zineti Mujić, za razliku od “majki” orogniziranih, plaćenih i kupljenih od strane raznih Durakovića i drugih srebreničkih političkih profitera, koje presuđene zločince odlikuju svetim cvijetom Srebrenice , to je savršeno jasno.

Hvala Zineta , pobjeda je tvoja.

(Bosanska deklaracija)

Objavljneo, 12.06.2013

Advertisements

Akcije

Informacije

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s
%d bloggers like this: